top of page
Search
anatura469

Tvoje putovanje prema samospoznaji te čeka

Da li ste se ikad zapitali tko ste Vi uistinu? Koja je uloga Vašeg postojanja? Zašto živimo uopće?


S vremena na vrijeme dobro je zastati i upitati se ova pitanja kako nebismo trčali glavom bez obzira za nečim što uopće nije na vrhu naših prioriteta.


“Koji su tvoji prioriteti?”

S vremena na vrijeme od velike je važnosti napraviti malu inventuru, procjenu: da li još uvijek slijedim put svoje duše? Ili su me društvo / neke druge energije povukle u pravcu koji nije zapravo moj?



Uzmi vremena sada. Udani. Izdahni. Umiri se. Uspori.


Kada malo usporimo produktivnost nam se neće umanjiti. Naprotiv, usmjeravanjem pažnje na svjesno disanje vježbamo svjesnost u sadašnjem trenutku što nam omogućuje da naše odluke i reakcije proizlaze iz potpuno drugačije energije. S vremenom kad vježbamo ovu jednostavnu tehniku osjećamo se sve bolje i sigurnije. Imamo više unutarnjeg mira i samopouzdanja. Stavi dlan na donji dio trbuha i probaj da ti udah kreće na tom mjestu umjesto gore visoko u prsima/ grlu. Izdahom pošalji energiju prema zemlji. (#svjesnodisanje #unutarnjimir #uspori)


Želiš li proibiti svoje znanje o sebi, svojem životnom putu, naučiti disati i preuzeti kontrolu u svoje ruke? Priključi se našim programima u Anatura holističkom centru.

9 views0 comments

Comments


bottom of page