top of page
Search
anatura469

CIKLUS OSAM ČAKRI

Updated: Dec 29, 2022

Za pravu životnu avanturu upusti se u putovanje unutar sebe.




Pitaš se kako možeš uistinu znati što želiš? Zanima te rad na sebi? Razvoj odnosa sa sobom? Rad sa tijelom? Rad s elementima? Upoznavanje sa glavnim energetskim centrima- čakrama? Dosta ti je površnih tečajeva i seansi na kojima samo zagrebeš površinu i ne osjećaš nikakav dugoročni efekt? Tada je poduka pod nazivom "Ciklus osam čakri" idealna za Tebe.


“Poduka se bazira na holističkom pristupu drevnih znanosti o životu, prirodi i ljudskom biću- na JOGI. Joga je ZNANOST kao i kvantna fizika ili matematika. Joga je logična disciplina koja se može učiti na sistematizirani i lako razumljiv način. Joga je za svakoga tko je zainteresiran za razvoj svijesti.”

Pitaš se što znači da je poduka holistička? Holistička poduka kod nas znači da uzimamo čovjeka i sve aspekte ljudskog bića kao jednu cjelinu, te na temelju te cjeline istražujemo sebe. Fizičke vježbe, tj. položaji tijela (asane) nisu osnovni dio joge. Asane pripremaju fizičko tijelo za jogijsku praksu. Vježbe disanja nakon kojih uz pravilne smjernice i kvalitetnu poduku možemo raditi i pranayame (kontrolu energije) čiste i pripremaju naše energetsko tijelo za jogijsku praksu. Dalje je bitan fokus i trening uma. (#ego #um #intelekt). U tradiciji iz koje dolaze učenja koja prenosim, glavni je moto "Wisdom, Love, Service." , odnosno, "Mudrost, Ljubav, Služenje." . Mudrost prenošena direktno s učitelja na učenika i potvrđena kroz vlastitu praksu. Ljubav kao izvor svega. Služenje u smislu pomaganja vama da naučite ova toliko jednostavna i važna znanja. Učenja koja ćete primiti kroz edukaciju o čakrama nadilaze kognitivnu razinu. Praksu holističkog pristupa čine: 1. položaji tijela (asane) usmjereni na harmonizaciju određenog energetskog centra i aktivaciju jedne od 5 glavnih energija u tijelu; 2. tehnike disanja koje te kroz praksu vode prema usvajanju kontrole disanja, a samim time i nemirnog uma; 3. meditacija kojom gradiš svoj kapacitet da vidiš širu sliku, mogućnosti i rješenja svojih izazova, razvijaš fokus i u konačnici spoznaješ svoju istinsku prirodu; 4. utjelovljenje elemenata kroz specifične zadatke koji ti omogućuju jasnoću i učenje svjesne aktivacije svakog od njihovih aspekata prema namjeri u danom trenutku; 5. tehnike čišćenja, uspostavljanja i održavanja fizičke, emocionalne, mentalne, intelektualne i duhovne higijene. Važno mi je da ti pomognem kroz osam tjedana integrirati tvoju osobnu zdravu praksu i usvojiti alate koje možeš tijekom cijelog života koristiti, ovisno o tvojem cilju/namjeri, te kojima možeš i drugima pomoći nadvladati njihove izazove. Kroz poduku "Ciklus osam čakri" imaš priliku tijelo, srce i um povezati u jednu cjelinu.



WISDOM, LOVE, SERVICE.


Ciklus uključuje 8 vođenih tjedana, 8 radionica uživo subotom od 17:00 - 20:00, moćne i važne zadatke i komunikaciju između susreta, pribor za rad, grupu podrške, praćenje tvojeg osobnog procesa integracije i certifikat o završenoj poduci. Imate pitanja? Veselim im se! :)

S ljubavlju, Ana





47 views0 comments

Commentaires


bottom of page